Published On: 27 Prill, 2017

Kjo është vajza e bërë nga “qelqi” (Video)

  • Zoe Lush ka një gjendje të çuditshme, që do të thotë se kockat e saj ‘qëndrojnë në erë’.

Zoe ka thyer kocka të shumta të trupit derisa ka qenë ende pa lindur, gjatë lindjes ka thyer klavikulën, kurse para ditëlindjes së parë, i janë thyer edhe 100 kocka të tjera, transmeton lajmi.net

Tani, Zoe e cila është gjashtë vjeçare, ka të thyer pothajse të gjitha kockat në trupin e saj.

Ajo jeton me nënën, babain dhe vëllain e saj në plazhin Huntington të Kalifornisë. Shikoni videon për t’u njohur më detajisht me të.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...