Published On: 17 Maj, 2017

Kjo është pasuria e madhe e Ramush Haradinajt!

I nominuari për Kryeministër nga koalicioni PDK-AAK-NISMA, Ramush Haradinaj gjithë pasurinë e tij thotë se e ka bërë pas vitit 2000.
Ai në vitin 2014 ka deklaruar shtëpi e toka të cilat i ka vlerësuar me 670 mijë euro.
Haradinaj në deklarimin e tij të pasurisë për vitin 2015 kishte ndryshuar shumë pak krahasuar me deklarimin që e kishte bërë në vitin 2014.Në vitin 2009 Haradinaj kishte blerë 200 hektarë tokë kodrinore nga privatizimi që e kishte bërë Agjencia Kosovare e Privatizimit. Për 200 hektarë tokë, Haradinaj kishte paguar vetëm 75 mijë euro apo 3 euro e 75 cent për një ari.

Po ashtu Haradinaj ka deklaruar edhe 3 vetura dhe një motoçikletë të cilat i ka vlerësuar me 68,000 euro.Në llogarinë e tij ai ka 13 mijë, të cilat nuk i kanë ndërruar në dy vite të deklarimit.Të hyra vjetore të tij nga paga si deputet dhe pensioni invalidor ka 20,556 euro dhe afër 8 mijë të bashkëshortes.I vetmi ndryshim në deklarimin e pasurisë është se në vitin 2014, Haradinaj kishte afër 3 mijë euro më shumë të hyra vjetore, ose 23 mijë e 100.Mbrëmë Haradinaj është nominuar kandidat për Kryeministër nga koalicioni PDK-AAK dhe NISMA, i cili ka rreth vetes edhe 11 parti tjera më të vogla.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...