Published On: 30 Prill, 2017

Kjo është lista zyrtare e PDIU-së së çamëve për zgjedhjet e 18 Qershorit!(Emrat)

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, ka publikuar emrat në listën e saj të kandidatëve për zgjedhjet e 18 qershorit.

Tahir Muhedini, deputet i zgjedhur në Tiranë, është zhvendosur në Vlorë, ndërsa dy deputetët e ardhur nga lista e Partisë Demokratike, Shpëtim Idrizi dhe Mesila Doda, do të kandidojnë në Tiranë.

Më poshtë lista e kandidatëve të PDIU-së:

Qarku Tiranë

Shpëtim Idrizi

Mesila Doda

Marinelo Rami

Arjan Hamiti

Alfred Deshati

 

Qarku Elbasan

Aqif Rakipi

Bujar Muça

Elena Xhina

Dritan Bici

Servo Mehmeti

 

Qarku Vlorë

Tahir Muhedini

Arjol Shero

Teuta Ramaj

Hekuran Halili

Anila Ahmataj

 

Qarku Fier

Nustret Avdulla

Ardian Sheme

Enisa Rexhepi

Alfred Sulejmani

Valentina Nuredini

 

Qarku Durrës

Krenar Lasko

Altin Hoxha

Edlira Abdurrahmani

Olta Nexhipi

Arben Xhemali

 

Qarku Dibër

Reme Lala

Lulzim Viçishta

Artan Bitri

Elisava Methasani

 

Qarku Kukës

Fatos Hoxha

Everest Demushi

Lirie Ahmeti

 

Qarku Shkodër

Sait Fishta

Liljan Idrizaj

Edlira Ura

 

Qarku Korçë

Spartak Meraku

Brikena Zeneli

Eva Çollaku

Arbër Kulla

 

Qarku Lezhë

Zef Doçi

Vladimir Lleshaj

Estela Arapi

 

Qarku Berat

Albano Idrizi

Sonila Zejenli

Kliton Lyla

 

Qarku Gjirokastër

Lueda Sina

Xhenet Sula

Ilir Laze

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...