Published On: 14 Shkurt, 2016

KFOR-i nuk posedon kurrfarë ditarësh të UÇK-së (VIDEO)

Këshilli për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka formuar ditë më parë një grup punues që do të merret me grumbullimin e fakteve për krimet e luftës të kryera nga ish pjesëtarët e UÇK-së.

Ky grup ka thënë se po bashkëpunon me BE-në dhe KFOR-in për mbledhjen e këtyre dëshmive.

Në Task Forcë e kanë konfirmuar se pranojnë fakte nga rajoni dhe më gjerë kurse KFOR-i kanë thënë për Tribuna Channel se nuk kanë në posedim kurrfarë ditarësh të UÇK-së siç po pretendon Serbia.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...