Published On: 27 Maj, 2017

KFOR-i do të çmontojë një urë anësore në rrugën Leposaviq-Zveçan

KFOR-i po kryen punët inxhinierike për të çmontuar urën dytësore Mabey Johnson (MBJ) që gjendet në rrugën Leposaviq-Zvecan mbi lumin Bistricë.

Sipas një njoftimit të KFOR-it, procesi i çmontimit do të fillojë në mënyrë efektive më 29 maj dhe do të zgjasë për një javë.

“Përpjekjet e KFOR-it janë të sigurojë që të ketë ndikim minimal në rrjedhën e trafikut lokal”, thuhet në komunikatën e KFOR-it.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...