Published On: 16 Gusht, 2016

KFOR-i diskuton për sigurinë në Kosovë me drejtuesit e policisë

 

Komandanti i KFOR-it takon ministrin e Punëve të Brendshme dhe drejtorin gjeneral te policisë së Kosovës

PRISHTINË, Kosovë – Komandanti i Forcës së Kosovës, gjeneral major Guglielmo Luigi Miglietta, i cili do të përfundojë mandatin e tij në muajin e ardhshëm, bëri një vizitë lamtumirëse në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ku u takua me z. Skënder Hyseni, Ministër i Punëve të Brendshme, dhe z. Shpend Maxhuni, Drejtor i Përgjithshëmi Policisë sëKosovë (PK).

Gjatë takimit, ata diskutuan për situatën e përgjithshme në Kosovë, veçanërisht duke u fokusuar në aspektet e sigurisë.

Ata u pajtuan mbi rëndësinë e rolit të KFOR-it duke vepruar në mënyrë të paanshme si reagues i tretë i sigurisë në ruajtjen e një mjedisi të qetë dhe të sigurtë dhe lirinë e lëvizjes, për të gjithë popullin e Kosovës.

Ministri Hyseni vlerësoi lart kontributin e vazhdueshëm të KFOR-it në ruajtjen e paqes dhe sigurisë në Kosovë.

Gjeneral Miglietta theksoi se bashkëpunimi ndërmjet KFOR-it dhe PK-së ka qenë shumë i mirë dhe shfrytëzoi rastin për të shprehur mirënjohjen e tij për rolin e PK-së si reaguesi i parë brenda Kosovës, si dhe shkallën e lartë të profesionalizmit që është shfaqur nga PK-ja në kryerjen e detyrave të tyre në mënyrë të paanshme, në baza ditore.

“Përkushtimi i Policise së Kosovës kontribuon në procesin e normalizimit dhe mjedisin e sigurtë të rajonit”, tha gjenerali Miglietta.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...