Published On: 4 Gusht, 2017

Këto janë vendet që do të përballen me reduktime të rrymës

KEDS nëpërmjet një komunikatë për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Express.

Komunikata nga KEDS:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 1 do të ndërprehet transformatori energjetik T2 në NS Prishtina 1, TS 35/10kV Prishtina II,  (Kodi 100100) TS 35/10kV Badovci  dhe TS 35/10kV Mazgiti  prej orës 6:00 deri në orën 6:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll. Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation Helth Center, lagjja Logreta, Albert Rudari, Bt. Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, objekti i ish-Tjerrtores, Fushë-Kosova, drejtoria-Batllava, Spitali Amerikan, Enti Higjenik, Forenzika, Doganan ish. Komanda e TMK-së, RTK,  Bakshia, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restorant, Pllashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Llazareva, Raskova, Bakshia, Millosheva, Babimoci, Graca, Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol, Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, Fakulteti i Gazetarisë Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliqi një pjesë, Reforma, Al Petrol, Plemetini, Hamidia, Bivolaku, Gllavotina, Strovci, Zhilivoda, Bequku, Millosheva (një pjesë), Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvali, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: Rikthimi- kalimi i linjave elektrike 35 kV Fushë-Kosova, Badovci dhe Prishtina 2 të TS 110/35/10 kV Prishtina 1 nga transformatori T2 ( 110/35 kV ) në T1 ( 110/35/10 kV).

2.

Më 06.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Transformatoret T-1 dhe T-3 kodi(110000)  prej orës 6:00 deri në orën 8:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin daljet: 15 Blloku 1, 16 Qendra teknike, 19 Taslixhe, 21 mati 1, 23 Tjegullore, 24 Iliria, 25 Bledi, 26 rr. Vushtrrisë, 27 Sh. Normale, 28 Kisha, 29 Gjyqi Komunal, 30 Parku i qytetit dhe 31 Varrezat e Jahudive.

Arsyeja e ndërprerjes: Sanimi i dëmtimit të zbarave 10 kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j20.Ujësjellësi (Kodi: 13000009)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

2.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j21 Kodra e trimave 2. (Kodi: 13000010)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë) Shpk. Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

3.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j22.Kodra e trimave 4. (Kodi: 13000012)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e Trimave 1/1, Kodra e Trimave ½.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës.

4.

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j24 Xhamia e llapit 2. (Kodi: 13000014) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

5.

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j25 Xhamia e llapir 1 (Kodi: 13000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

6.

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV j27 Kodra e Trimave 5 (Kodi: 13000015) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë), Kodra e Trimave 5.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

7

Më 06.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS KODRA E TRIMAVE-6 (Kodi:13000005036) prej orës 9:00 deri 12:00 si dhe nga 15:00 deri 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të reja.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 06.13.20 dhe 27.08.2017 në NS TS 35/10 KV Ferizaj -1 do të ndërprehet:

·         Transformatori  T-3 (Kodi: 400000)  prej orës 5:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve, Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari, rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit, Kisha Katolike. Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i grupeve matëse në kufirin KOSTT-KEDS/KESCO.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV konjuh” (Kodi: 41000004)  prej orës10:30 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjan (nje pjese), Konjuh,Pjesë e Banullës, Bizneset pergjate Magji. Prishtine – Ferizaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Kuqja e trafos së re në tension

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10 KV Lipjan do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Drejtimi “Kraishta” (Kodi: 41000002)  prej orës 9:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri,Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesi, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 3 (Kodi: 40041009)  prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Gypave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 (Kodi: 40041010)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Gypave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Ujëvara (Kodi: 40041010)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Ylli Kabllore (Kodi: 40042001)  prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit, Rexhep Bislimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Gaçkes (Kodi: 40042002)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Jezerci (Kodi: 40042003)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerci dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Doganaj (Kodi: 40042004)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Ponosheci (Kodi: 80080006)  prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV në LP.

2.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fortesa (Kodi: 82081009)  prej orës 9:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës së drurit në atë të betonit afër TS II Sapniq.

2.

Më 08.08.2017 në NSTS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002)  prej orës 8:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllave 10kV në segmentin për Damanek.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Kufca (Kodi: 60061006)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim  ndrrimi I shtyllave T.L

2.

Më 08.08.2017 në NS TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dalja Kllokotit (Kodi: 61065004)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim  ndërrimi i shtyllave  të tensionit të lartë.

3.

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Dal.ka  rrethi (Kodi 63000014)  prej orës 9:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës), TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës), TSB-Tuneli, TSB-16 (Dardania -I), TSB-25 dhe TSB-26 (Dardania –I)

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokave kabllovike TS 58.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Cekët, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbeja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 3 shtyllave 12m, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve si dhe pastrimi i linjës 10kV.

2.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Gllareva (Kodi: 52000009)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllareva, Stapanica, Zabërrgja, Çabiqi, Ceroviku, Rigjeva dhe Dresniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 07.08.2017 në NS TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Fabrika e Farave (Kodi: 52000010)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe  Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 08.08.2017 në NS 35/10kV Gurakoc do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Zallqi (Kodi: 50052003)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zallqi, Prekalla,Dtreja -2, Gurthyesi Osmanaj, Koshi -2 dhe Osmanaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 3 shtyllave 12m, ndërrimi I izolatorëve, shtrëngimi I përçuesve si dhe pastrimi i linjës 10kV.

6.

Më 08.08.2017 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5, shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe  Lagjja Buzhalla.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 06.13.20.dhe 27.08.2017 në NS TS 110/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

·         Transformatori T3 (Kodi: 300)  prej orës 5:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re, Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana,rrugët: Zona e Pashtrikut, Sarajeva, Ortokoll, Lika Ferizaj Carraleva, Besnik Kastrati, Ohri, Bije Vokshi, Vetim Shala, Ali Hadri, Isa Boletini, Mihail Grameno, Jakup Ferri, Gjon Serreqi, Bedrush Qollaku, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II,  Abc-plast, Adnan Sh.pk. Dualos, Shpk. Getoari, Vertigo, DPZ.Medina,-1, Ing Biro, K.f.Getoari, Liria material ndertimor, Ntsh.Europrinty-2, Nsh/Liria-Prizren, Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazreku, Kojusha, Nasheci, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i grupeve matëse në kufirin KOSTT-KEDS/KESCO.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.08.2017 në NS TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         LP.10kV.Velezha (Kodi: 31000030)  prej orës 8:00 deri në orën 9:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shpenadia, Caparc, Novakë, Velezhë, Sërbicë e Epërme, Smaq, Legjenda, Malësia e Re dhe  Trepetica; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi dhe lëshimi në punë i trafostacionit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

·         TR 1 35KV (Kodi: 300340)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Për këtë arsye gjatë kohës sa do të zgjasin punimet do të ketë redukime deri 1.5MË/h për konsumatorët e këtij trafostacioni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 07.08.2017 në NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

·         TR 1 10KV (Kodi: 300340)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Për këtë arsye gjatë kohës sa do të zgjasin punimet do të ketë redukime deri 1.5MË/h për konsumatorët e këtij trafostacioni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 08.08.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Gjinoci (Kodi: 32000003)  prej orës 8:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në shtyllat e reja  të tensionit të mesëm.

2.

Më 08.08.2017 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

·         TR 2 35KV (Kodi: 300340)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Për këtë arsye gjatë kohës sa do të zgjasin punimet do të ketë reduktime deri 1.5MË/h për konsumatorët e këtij trafostacioni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 08.08.2017 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

·         TR 2 10KV (Kodi: 300340)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Për këtë arsye gjatë kohës sa do të zgjasin punimet do të ketë reduktime deri 1.5MË/h për konsumatorët e këtij trafostacioni.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Nga data 07.08.2017 deri me 12.08.2017 në NS TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

·         TS. 10/04kV Begaj (Kodi: 73000006009)  prej orës 09:00 – 12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Begaj

Arsyeja e ndërprerjes: kycje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...