Published On: 29 Maj, 2017

Këto janë letrat e profetit Muhamed që ua dërgonte prijësve shtetëror (Foto)

  • Profeti Muhamed ka dërguar dhjetëra letra në kohën e tij ndaj mbretërve dhe atyre që qeverisnin me vendet në kohën e tij.

Letrat u janë dërguar edhe prijësve shtetërorë jashtë Gadishullit arab.

Në letrat e tij, që i transmeton El Arabya Neës, shihet se Profeti Muhamed u bënte kryesisht thirrje prijësve në botë që t’i bashkoheshin fesë islame, shkruan Periskopi.

Në letrat e tij, Profeti Muhamed citonte edhe të ‘ajete kuranore’ të cilat u bëjnë thirrje ‘popujve që të bashkohen rreth fesë islame”.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...