Published On: 17 Korrik, 2016

Këtij burri i është djegur shtëpia, i sëmurë nga diabeti, dhe nuk e shtrin dorën për lëmoshë

Sa është jeta e vështirë për pleqtë në Kosovë, as që mund ta imagjinoni, kujdesi institucional dhe shoqëror në përgjithësi është “mizerabël”, realiteti i përditshëm është treguesi më i mirë i kësaj shtrese shoqërore, ata i kemi pranë dhe nuk i vërejmë, a thua cili është roli i shoqatave bamirëse dhe fetare, nëse nuk është kujdesi ndaj këtyre njerëzve, marrëzia individuale dhe megalomania e një pjese të shoqërisë në kurriz të tjetrës vazhdon, deri kur??? Me sa kuptova këtij njeriu i është djegur shtëpia, ai është i semurë nga sëmundja e diabetit, ai nuk shtrin dorën për lëmoshë, as nuk ankohet, e kujt t’i ankohet…???  A. Vuniqi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...