Published On: 26 Gusht, 2016

KËTË NUK E KUPTOJNË VETËM TË MARRËT DHE TRADHTARËT!

Prof.Dr.Nazim Qehaja

Nëse në Kosovë dhe në trojet e tjera të Gadishullit Ilirik, ende ka njerëz, pa marrë parasysh moshën, fenë dhe përkushtimin politik, që thonë se kufiri me Malin e Zi, Serbinë dhe Maqedoninë duhet pranuar sipas deshirës së tyre dhe kërkesave të ndërkombëtarëve, gjithmonë duke u mbështetur në paaftësinë tonë, për t’u mbrojtur fizikisht, për mua personalisht, të tillët, ose kanë shpirt robi ose nuk kanë gjene shqiptari. Askush nuk është kundër rregullimit të kufijve me fqinjët, por jo, në asnjë mënyrë me urgjencë, kushtëzime dhe inate ndërpartiake e individuale, sipas parimit “Për inat të resë më dektë djali”. Pranim kufijsh me kushtëzime, si edhe në shekullin e kaluar, nga të cilat, ilirizmi humbi shumë territore, në këtë shekull nuk duhet lejuar, sepse vetëm kushtëzimi si i tillë, është i mjaftueshëm për ta konfirmuar qëllimin! Këtë nuk e kuptojnë vetëm të marrët dhe tradhtarët!

Prishtinë, 25. 8. 2016

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...