Published On: 6 Janar, 2016

Këtë nuk e keni besuar kurrë: KJo është fantazia kryesore e femrave

Një grup shkencëtarësh ka kryer kërkime në fantazitë seksuale të 1.516 femrave të anketuar të cilët kanë marrë edhe një listë të 55 fantazive të ndryshme seksuale (seks me shumë partnerë e deri te seksi që përfshinë objektet dhe kafshët).

Të anketuarave u është kërkuar që ta vlerësojne intenzitetin për çdo imagjinatë  dhe njërën më favorite të përshkrohet në sa më shumë detaje.

partneri_seksi

Si fantazia më e pëlqyer në të dy gjinitë dallohet seksi që përfshinë aferën romantike. Nuk është befasi apo jo? Seksi i papritur dhe seksi në vende të pazakonshme kanë qenë edhe në krye të shkallë. Por jo në krye të dhënave interesante. Vetëm 65 për qind e femrave kanë zgjedhur skllavërinë seksuale si një nga fantazitë tuaja të preferuara seksuale. Më shumë se 52 për qind e grave kanë vendosur për llojet të ndryshme të seksit të detyrueshëm, 36 për qind e tyre fantazojnzue rreth “spenking”, dhe 28.9 për qind të fantazive kanë të bëjnë me detyrimin e tjetrit për seks.

Burrat ngacmohen edhe nga fantazitë e tilla, por ata ende i japin përparësi fantazive rreth seksit oral, seksit jashtë martesës, seksit me disa gra dhe derdhjes në trupin e partnerit të tij. /Gazeta Blic/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...