Published On: 26 Tetor, 2016

Këtë javë do të bashkohet opozita shqiptare ?!

Opozita shqiptare, mundësinë e fundit për tu bashkuar e kanë në qytetin e Strugës, shkruan portali Strugaexpres.  Sipas këtij portali, gjatë kësaj jave, LR-PDSH, UNITETI dhe RDK-ja e Vesel Memedit do të takohen në Strugë me Lëvizjen BESA dhe RDK-në e Fadil Zendelit për të arritur marrëveshjen e bashkëpunimit për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

“Do të jetë Struga që do ti jap shansin e fundit opozitës shqiptare për tu bashkuar para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Ky tentim do të realizohet nga dy politikan strugan me funksion të lartë politik”, mëson Struga Ekspres nga burime brenda këtyre partive.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...