Published On: 4 Prill, 2016

Këta liderë janë dekadentizëm i shqiptarizmës në favor të Serbisë, turqizmës…


Agim Vuniqi

Ky pushtet i sunduesve dhe këta qeveritarë vërtetë e kanë tejkaluar çdo normë të sjelljes normale, këta janë bërë rrezik për shqiptarët. Lansimi i të pavërtetave të tyre dhe fjalët pa peshë trondisin shoqërinë shqiptare të Kosovës sot, është një sinjal shqetësues për të ardhmen e tyre, koketimi me pushtetin serbë, kokëfortësia e tyre është dekadentizëm i shqiptarizmës në favor të Serbisë, turqizmës.., për interesa personale dhe grupore, që paraqet shkelje të normave kombëtare, fetare dhe morale, është shumë më tepër se injorancë…

Trajtimi i tillë i problemeve socio-politike, në dëm të interesave të përgjithshme shqiptare, në këtë kohë është jo vetëm rebelizëm, por është tradhti kombëtare, dhe po shndërrohet në varietet të ri virusal. Humbja e respektit ndaj bashkëkombasve për shkak të “hujeve” është ngacmim i durimit…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...