Published On: 29 Prill, 2017

Këta fotografë bëjnë çdo gjë për një foto

  • Fotografët janë njerëz të ndryshëm. Ata gjejnë motivim në natyrë dhe objekte, dhe për t’i kapur fotografitë perfekte ata janë në gjendje të rrezikojnë edhe veten.

Fotografët shpesh vihen në situata të çuditshme, për të kapur fotografinë e duhur.

Por, sa larg shkojnë ata për ta bërë këtë? Ose, sa larg do të shkonit ju për ta kapur një foto interesante?

Për fotografët nuk ka kufij. Ata bëjnë gjithçka për një foto të bukur, dhe këtë do ta mësoni përmes fotografive që Gazeta Expres i transmeton për ju më poshtë:

                      

T
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...