Published On: 5 Prill, 2016

Këta deputetë gjumash e lanë Kosovën pa ushtri!


Agim Vuniqi

Në momentin kur filloi të politizohet UÇK-ja për interesa të xhepit, pastaj kur u përvetësua terminologjia politike, parti të dala nga lufta dhe shoqata të dala nga lufta (nuk më ka rënë të dëgjoj ndonjëherë që lufta prodhon parti e shoqata, përveç lëvizjeve ideologjike sikurse ato marksiste, maoiste, ose ajo kurde e Oçallanit, por ato kanë pasur mu atë qëllim gjatë luftës, ideologjinë… ) u deformua pra vet lufta çlirimtare, ata që duhet të mbronin frytet e luftës i degraduan ato. Duhet të ketë konsensus të përgjithshëm për luftën, të përcaktohen rregulla gjatë manifestimeve… Sa janë të përgjegjshëm këta deputetë shihet tash, vendimet e pakicës serbe janë përcaktues sesa është i “fuqishëm” shteti. Shumëçka që deri më tash do t’ishte dashur të kryhej është zvarritur, nuk u tha asnjë fjalë asnjëherë ku mbetën ndihmat amerikane në armatim konvencional për FSK-në që i kishte dekretuar ish presidenti amerikan George Ë. Bush, dhe votuar Kongresi i SHBA menjëherë pas shpalljes së pavarësisë… Sjellja anadollake e deputetëve i kushtoi shumë shtrenjtë vendit, sidomos numëratorja-jo konsensus politik, kush sa i ka numrat, edhe tash kur në përbërje të vendit janë deputetët serbë lojal të shtetit të Serbisë, me të cilin shtet Kosova është akoma në armiqësi… Këta deputetë gjumash dhe vet kuvendi së bashku me qeveritë partiake e dobësuan dhe po e dobësojnë vendin skajshmërisht… Cili është qëllimi i tyre? SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...