Published On: 24 Prill, 2017

Kështu sillen njerëzit e lumtur

 • Janë disa gjëra të vogla dhe praktike që secili nga ne mund t’i bëjmë pjesë të rutinës së përditshme që të ndihemi më të lumtur.
 • Ndoshta nuk e keni ditur, por janë disa shprehi që mund të ju ndihmojnë të ndiheni më të lumtur, më të kënaqur me jetën tuaj dhe të kaloni sfidat e përditshme më lehtë, transmeton Klan Kosova.

  Mos u shqetësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju

  Jini gjithmonë të shoqërueshëm dhe falenderues

  Mundohuni të jeni pozitiv në secilën situatë

  Pranojeni se asgjë në këtë botë nuk është perfekte

  Buzëqeshni sa më shumë që mundeni

  Jetoni në të tashmen

  Kontribuoni sa më shumë që mundeni në botën që ju rrethon

  Vazhdoni të mësoni gjithmonë gjëra të reja

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...