Published On: 29 Mars, 2016

Kështu Gruevski “torturonte shqip” para se këtë ta bënte Fatime Fetai (Video)

  • Gazeta e kontrolluar nga lideri i VMRO-DPMNE-së dhe ish-kryeministër Nikolla Gruevski, “Vest”, në numrin e vet të sotëm shkruan për “torturën në gjuhën shqipe” nga ana e prokurores speciale të Maqedonisë Fatime Fetai.

Kjo gazetë, si dhe të gjitha mediumet tjera maqedonase të kontrolluara nga qeveria e koalicionit VMRO – BDI, skandalizohen nga ajo që Fetai, me atë që iu drejtua gazetarëve edhe shqip, paska promovuar “gjuhën e re zyrtare” në Maqedoni.

Përveç që kanë “harruar” se shqipja është zyrtare edhe me Kushtetutën e Maqedonisë, këto mediume kanë harruar edhe torturën që në gjuhën shqipe e bëri shefi i tyre Gruevski, në vitin 2014, si kryeministër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...