Published On: 17 Shkurt, 2016

Këshilltarja e Thaçit imponohet si shefe departamenti

Prej prillit të vjetëm, Ulpiana Lama e këshillon Hashim Thaçin. Thaçi tash do që ta lërë MPJ-në dhe të bëhet president shteti. E Lama synon që të mbetet në ministri, shkruan sot Koha Ditore.

Një komision rekrutimi, më shumë se një herë e ka përzgjedhur atë si udhëheqëse të Departamentit për Organizata Ndërkombëtare.

Por, një komision i MPJ-së ka gjetur shkelje secilën herë. Madje, në herën e fundit, është konstatuar se një shkelje e ka burimin te Thaçi.

Rregullat thonë se, për pozitën ku synon të vihet Lama, organizohet konkurs i hapur, kur nuk ka të interesuar brenda ministrisë. Por, brenda MPJ-së, interesimi është i madh për drejtor departamenti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...