Published On: 5 Prill, 2016

Këshilltari i Thaçi tregon se kush do të ia mbulojë shpenzimet për ceremonin e inaugurimit

Këshilltari i presidentit Thaçi, Adri Nurellari, thotë se ceremonia do të jetë e denjë. Kosova, sipas tij, dinë të organizojë aktivitete të rëndësishme.

“Në cdo vend presidenti ka peshën më të madhe. Është vet simbolika e presidentit qe kërkon përkushtim. Kosova nuk ka traditë të tillë, sepse nuk ka pasur deri më tani asnjë president të merr mandatin në mënyre ceremoniale.

Jemi përkujdesur qe të marrim praktikat më të mira dhe do të jetë precedent për presidentët e ardhshëm.

Kemi menduar qe institucionet e Kosovës të tregojnë seriozitet prandaj edhe kemi menduar të kemi një solemnitet. Mbulimi i shpenzimeve bëhet nga zyra e presidencës “, ka thënë Nurellari në emisionin “Politikë”, me Sejdi Demirin në Tribuna Channel!

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...