Published On: 1 Shkurt, 2016

Këshilltari i Isa Mustafës: Mburremi që s’e kemi asnjë skandal korruptiv. Policia ka presion politik

Edon Myftari, këshilltar Politik për Siguri Kombëtare i kryeministrit ka theksuar se sfida kryesore në vendin tonë janë korrupsioni dhe jemi duke punuar për fuqizimin e institucioneve për luftimin e korrupsionit ka vullnet politik. “Ne nuk kemi asnjë skandal si qeveri brenda 1 vit qeverisjes”, ka theksuar ai në emisionin “Puls” të KTV-së, i drejtuar nga gazetari i mirënjohur kosovar, Mefail Bajqinovci.

“Sfida e dytë është terrorizmi, ku si shtet e kemi menaxhuar shumë duke ju falenderuar policisë dhe AKI-së”, tha ai.

Florian Qehaja, drejtor në KQSS ka theksuar se prokuroria ka mungesë kapacitet dhe element korruptiv,policia ka presion sidomos policia e krimeve ekonomike nuk ka guxim të preken nivele të fuqishme për korrupsion që janë në shtet pra kanë kujdes në këtë drejtim, policia ka presion politik.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...