Published On: 4 Prill, 2016

Këshilli i Shkupit debaton për shqiponjën në Çair dhe kryqin në Butel

  • Këshilli i Qytetit të Shkupit në mbledhjen e vet të sotme duhet ta shqyrtojë Informatën për procedurën për vendosjen, si dhe për pjesëmarrjen e kryetarit të Shkupit Koce Trajanovski dhe anëtarëve të Këshillit në ngjarjet rreth vendosjes së përmendores – shqiponjës dykrenore në komunën Çair dhe kryqit në komunën Butel, në rrugë që janë në ingerenca të Qytetit.

Këshilltarët do të debatojnë edhe për Informatën për përfaqësimin e nacionaliteteve në administratën e Qytetit të Shkupit dhe në institucionet dhe ndërmarrjet të themeluara nga Qyteti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...