Published On: 7 Shkurt, 2016

Këshilla për një jetë më pozitive

  • Ka shumë njerëz të cilët janë me të vërtetë të lumtur ndërsa pjesa tjetër është diku midis lumturisë dhe trishtim, në varësi të ditës.

Nuk janë zakone dhe tipare që njerëzit e pakënaqur posedojnë.

Këto janë shtatë atributet kronike të njerëzve të pakënaqur!

1. Ju jetoni në besimin se jeta është e vështirë

2. Se nuk mund t’i besoni askujt

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...