Published On: 2 Gusht, 2017

Kërkoj votën e Teuta Rugovës

Halit Nezaj

Teuta, vota e juaj për PAN-in do të ishte historike.

Me vëmendje jam duke i përcjellur zhvillimet e fundit në skenën politike, pas zgjedhjeve të 11 qershorit, pas vizitës së bërë nga kandidati i PAN-it për kryeministër, në familjen Rugova.

Unë ju mbështes gjithmonë në vendimet e juaja personale dhe ndjenjat se po të ishte gjallë Babi juaj çfarë do të bënte në këtë situatë, që Kosova pret vendime jo përralla dhe teke të kryetarit të LDK-së Isa Mustafa.

Isa Mustafa po të ishte në vendin tim do të bëje histori po të mbështetje Ramush Haradinajn për Kryeministër dhe ti bashkëngjitej Ramushit, sepse do ti shlyente shumë borxhe që ka ndaj 3% që ende nuk është zgjidhur si problem kombëtar, djersën e mërgatës. Prandaj Teuta vazhdo rrugën tuaj nga shpirti dhe ideja jote vendos ma t’mirin për momentin, e ai është Ramush Haradinaj.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...