Published On: 12 Shkurt, 2016

Kërkesë njejtë e të gjithë pushtuesve mbi ne : Humbja e gjurmëve tona!

 

Ky ishte Shkupi i 1908 Një foto e bërë në Shkup, aty më 1908, të gjitha këto vorreza janë shqiptare, e sot nuk egziston asnjë varr në këtë vend, sepse u hoqen nga serbo sllavet për të thënë se në këto troje kurr ska pasur shqiptar, por dhe të ashtu quajturit turq disa e që janë shqiptar bejnë propagandë të paguar nga armiqët se këtu ka turq e sllav, por e vërteta her` do kur del në shesh dhe dikush duhet të jap përgjegjësi për heqjen e vorrezave shqiptare, në Gazi Babë, e Dizhan. . Shiqoni foton shqiptari në mes varreve (Nga Feri Arifi )

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...