Published On: 22 Prill, 2017

Kërcënon Opozita: Demarkacioni nuk kalon, do të shkojmë përtej gazit (Video)

Konfirmimi i kryetarit të Kuvendit se demarkacioni do procedohet në Kuvend në javën që po vjen, nuk ka lëkundur qëndrimet opozitare karshi kësaj marrëveshje.

Përkundrazi ato kanë paralajmëruar stopimin e saj me çdo kusht, përfshirë gazin dhe përtej gazit.

Dhe në këtë qëndrim janë bashkuar te tria partitë opozitare.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi , deklaroi se do ta përdorin çdo mjet që ky ratifikim të mos ndodhë.

Ai deklaroi se nëse është nevoja do të shkojnë edhe përtej gazit lot-sjellës, por sipas tij ky ratifikim nuk do të ndodh.

Selimi u shpreh i sigurt që kjo do të jetë séanca e fundit e kësaj legjislature, pasi që sic tha ai pas kësaj séance vendi do të shkojë në zgjedhje.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...