Published On: 8 Korrik, 2017

Kërcenohet sërish Milaim Zeka (Foto)

Në Kosovë shprehja e lirë e mendimit ka raste kur dikujt i pengon dhe si pasojë personi që e thotë lirshëm mendimin e tij, mund edhe të kërcënohet me jetë nëse dikujt ai mendim nuk i pëlqen.

Një rast i tillë ndodhi edhe me Milaim Zekën, të cilin e kërcënoi Denis Krasniqi me fjalë të rënda përmes rrjetit social Facebook. Zeka njihet për kritikat e tij publike lidhur me padrejtësitë që ndodhin në vend dhe si duket një gjë e tillë Denis Krasniqit nuk i ka pëlqyer, raporton Parrotlla.net.

Falë punës dhe angazhimit të Policisë së Kosovës Denisi është arrestuar. Ҫfarëdo që të jetë qëndrimi publik, kërcënimi ndaj dikujt konsiderohet vepër penale dhe si i tillë dënohet me ligj.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...