Published On: 8 Shkurt, 2016

Kërcënohet prokurori special Admir Shala, po e heton Sokol Bashoten

  • Prokurori i Shtetit, Admir Shala, ka zero rrezikshmëri sipas vlerësimit të Njësitit për Vlerësimin e Rrezikshmërisë në Policinë e Kosovës. “Betimi për Drejtësi” raporton se ky vlerësim e ka lënë pa mbrojtje të afërt prokurorin special Admir Shala, që njihet si prokuror i gjeneratës së re, i cili ka ngritur aktakuza ndaj disa zyrtarëve të profilit të lartë të korrupsionit përfshi aktakuzat kundër deputetit Naser Osmani dhe shtatë të tjerëve, ish-Sekretarit të Përhershëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj, Kryetarit të OSHP-së Hysni Hoxha, Prokurores së Prokurorisë Themelore të Mitrovicës, Vahide Badivuku, dhe së fundi është duke udhëhequr rastin e hetimeve ndaj Kryetarit të Komunës së Klinës, Sokol Bashota.
  • Në rastin e fundit të hetimeve ndaj Sokol Bashotës, komentues të shumtë kanë publikuar kërcënime në faqen e Degës së Klinës të Partisë Demokratike të Kosovës, në rrjetit social facebook.  Selamet kërcënuese ndaj prokurorit dhe “urdhërdhënësve” të tij janë të ashpra dhe banale. “Unë nuk e njo prokurorin e gjykatës.

Por, 400 mije nanat ja q… ket selam ja dërgoj unë N.N.”, shkruan një komentues në facebook. Tjetri komentues pajtohet me këtë selam kërcënues, por ai hesapet fillimisht sugjeron të zgjidhen me urdhërdhënësin ndaj prokurorit. “Une prekurorit, gjithsesi. Po mas pari atij që i ka dhën urdhër prekurorit. Gjall e dekun”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...