Published On: 6 Maj, 2016

Kërcënohet në emisionin “Puls”, e denoncon në polici

  • Lavdim Mehmeti, mysafir i emisionit të fundit “Puls” KTV, njofton se sot ka raportuar në Polici kërcënimin e bërë publik gjatë emisionit “Puls” në KTV, nga uzurpatori i pronës time dhe njëkohësisht debatues, Shaban Durmishi, në emisionin “Puls” në KTV me datë 04.05.2015.
  • Numri i rastit është 2015-AB-1186; bashkangjitur gjeni dëftesën e raportimit të rastit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...