Published On: 14 Prill, 2016

Kërcënohet gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prishtinë!

Gjykata Themelore në Prishtinë ka njoftuar se sot pas përfundimit të orarit të punës është ndaluar dhe kërcënuar gjyqtari i Departamentit për Çështje Penale z. Agim Kuqi nga i dyshuari  Y.D i cili është i pandehur në një rast penal ku z. Kuqi është gjyqtarë i  çështjes penale ndaj tij .

“Gjykata Themelore-Prishtinë dënon këtë akt të ulët duke cilësuar si sulm direkt mbi sistemin e drejtësisë”, thuhet në komunikatën e Gjykatës.

 Gjykata ka ftuar organet përgjegjëse që të marrin masat e duhura ndërsa vet Gjykata ka thënë se opinioni publik duhet të sigurohet se ky rast nuk do të ndikojë në punën e gjyqtarëve të kësaj Gjykate të cilët do të vazhdojnë të marrin vendime të drejta duke respektuar ligjin  dhe duke i shërbyer drejtësisë.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...