Published On: 30 Maj, 2016

Kërcënimet e i ISIS-it për Ramazan: Do të jetë një muaj shkatërrues!

Zëdhënësit e Isis,  Muxhahidi Ebu Muhamed el-Adnani esh-Shamianit dhe i ashtuquajturi Shejhu kanë bërë thirrje për sulme terroriste në mbarë botën. Fjalimi është shpërndarë në faqen e ISIS, ‘’Hilafeti’’ edhe në gjuhën shqipe.

Fjalimi është tepër i gjatë dhe në të flitet për teori të zakonshme të ideologjisë së ISIS-it. Sipas deklaratës së zëdhënësit të shtetit islamik, Ramazani shpallet muaji i luftimit. Ai bën thirrje që Ramazani të jetë një muaj shkatërrues për të gjithë ata që nuk besojnë.

 “Ja ku është Ramazani, muaji i luftimit dhe xhihadit ka arritur tek ju. Muaji i pushtimeve. Pra përgatituni dhe qëndroni në gatishmëri. Çdo kush prej jush le të jetë i kujdesshëm, që të qëndroi si luftëtar duke kërkuar atë që është te Allahi”, citohet të ketë thënë zëdhënësi sipas dokumentit të përkthyer në gjuhën shqipe.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...