Published On: 2 Mars, 2016

Keqtrajtohen sërish Grupi i Kumanovës

Në seancën e sotme kundër Grupit të Kumanovës, avokatët e të pandehurve kanë deklaruar se të akuzuarit janë keqtrajtuar sërish.

Përpos moslejimit të familjarve në seacnë, avokatët janë ankuar për keqtrajtimin e klientëve të tyre nga forcat policore.

Avokatja Artene Iseini ka pohuar se sot gjatë sjelljes në gjykatë të pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës, policia sërish ka maltretuar ata, psiqikisht dhe fizikisht.

Avokatët më pas kanë lëshuar seancën dhe pas këtij akti ata janë dënuar nga Gjykata Themelore e Shkupit me pagesë të harxhimeve të seancës. /QdheQ

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...