Published On: 6 Gusht, 2016

Keni vështirësi në matematikë? Ja aplikacioni që zgjidh ekuacionet

Damir Sabol, një ekspert kroat për programimin e kompjuterëve, ka krijuar një aplikacion që zgjidh ekuacionet matematikore të quajtur “PhotoMath”.

Aplikacioni shkarkohet falas në “I store” dhe mund të skanojë të zgjidhë ekuacionet matematikore.

Gjithashtu, jep edhe shpjegimet e duhura për veprimet hap pas hapi. Së fundi, ai është përditësuar për të zgjidhur ushtrime të një niveli më të lartë vështirësie.

Së shpejti, ky aplikacion do të jetë edhe në një version për Android.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...