Published On: 17 Prill, 2016

Këngë e rrallë nga Hilmi Obertinca, ‘N’ëndërr rri me mua’ (Video)

Autor dhe interpret Hilmi Obertinca, teksti Hivzi Krasniqi, inçizuar në Produksionin Muzikor të RTP-s, viti 1985, digjitalizuar nga ekipi i arkivit të RTK-së, gjegjësisht Radio Kosovës, të cilët i falënderoj përzemërisht për punën që kan bërë. Kjo këngë mund vetëm të dëgjohet, por jo të shumëzohet për nevoja komerciale, të drejtën e shumëzimit e ka vetëm RTK (RTP).

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...