Showbiz

Kënga e re e Genta Ismajlit e kopjuar në detaje, ja versioni origjinal (VIDEO)

4 ditë më parë Genta Ismajli ka publikuar këngën e saj të re në bashkëpunim me MUMA, por kjo këngë është e kopjuar nga kënga e Supa Squad me titull ‘Gyal Move’ e publikuar në vitin 2013.

Nuk është rastri i parë që këngëtarët shqiptarë kopjojnë këngë të huaja dhe i sjellin si punime personale por ndonjëherë është pak më e vështirë dallimi, ndërsa rasti i Gentës është thuajse identik.

Nuk e dimë nëse këngëtarja ka qenë në dijeni për këtë fakt apo jo…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *