Published On: 22 Gusht, 2016

KEDS vazhdon me riparime në rrjet, vendet që do të mbesin pa rrymë nesër

Disa zona në Kosovë do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së nesërme.

KEDS-i njofton konsumatorët se si pasojë e disa punimeve të cilat janë duke u zhvilluar në rrjet, pa energji elektrike do të mbesin disa pjesë të Prishtinës, Ferizajit, Mitrovicës, Gjilanit dhe Prizrenit.

Prishtinë

 Më 23.08.2016 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J 10 Perparimi (10000005) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Përparimi, Kfori Hungarez,Tregu me shumicë, Spitali Medikus,Blinda te Medikusi, Bledi betoni.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

2.

Më 23.08.2016 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J 16 Kalabria 2 nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kalabria 1,Kalabria 2 Thertorja,Kalabria 4,Kalabria 6.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

3.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr.16 (SH.M.28 Nëntori) (11000003) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e mesme 28 Nëntori, Haxhi Mulla Zeka, Çamëria 1,Llapi 2,Antigona Fazliu.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

4.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (11000009) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nexhmi Mustafa 1, Xheladin Kurbaliu, Objekti banesor –Erzen Hasani, Objekti banesor-Ismet Krsniqi, Shpk “Enver Durguti”.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

5.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu 1 (11000011) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muzeu1,Muzeu 25, Avni Rrustemi, Mihal Grameno.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

6.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J9 Llukari (13000004) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sinidolli, Fabrika e lëngjeve, Llukari, Makovci, Butovci, Lagja Dikaj Makovc, Ipko net Butovë, MPB Drejtoria Rajonale e Policisë, Kodra e trimave 7/1-ZPRR.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

7.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J18 Kodra e trimave 8 (13000008) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhemail Ibishi 1,Xhemail Ibishi 3,Çamëria 3,Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

8.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J21 Kodra e trimave 21 (13000010) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 2,Herticët,Gjon Serreçi.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

9.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV J19 Kodra e trimave 8 (13000016) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 12 dhe Kodra e Trimave 8.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

10.

Më 23.08.2016 në NS 220//35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Podujeva 4 (14000004) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vasharishta, Stadioni, Poliesteri, Besiana, Lagja e Kuvajtit, Pompa Iliria private.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

11.

Më 24.08.2016 në NS 220//35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Sillosi (14000006) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sillosi Hekurudha,Tailovit, Sigurimi social, Letanci te shkolla, |Letanci 2 private, Letanci 3 e re, Brecalitë.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

12.

Më 23.08.2016 në NS 220//35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Ballovci ( 14000008) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladovci, SveqelaDumoshi, Shajkovci, Hertica, Drazhnje,Turiqice, Shajkovc, Dumosh 2, Lladovc fabrika.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

13.

Më 23.08.2016 në NS 220//35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llausha (14000013) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Llausha,Doberdoli, Zakuti, Kërpimehi, Metehia, Pollata, Dvorishta, Sllatina, Repea, Reqica, Zhitia, Sylevica, Murgulli, Kerpimeh Kralevci, Dumnicë Metollet.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

14.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Koliqi (14016002) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bicaj, Dinajt, Tahirajt, Hajdarajt, Popajt, Zhara, Çokaj, Peraj, Ballabani, Nishevci.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

15.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Sharbani (14016003) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, Halabaku, Dyze, Terrnava, Vanovci, Temav-kuletoll, Bellopoja.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

16.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobill (14016003) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekolla, Prapashtica, Marevci, Dobrishevci, Ramaden, Hajkobilla, Gllogovica, Sallahi, Demolli,”Alpina” Ali Mehmeti, Te topi, Hetem Halili, Mutivoda, Dabishevci.

Arsyeja e shkyçjes: rvizioni i daljes 10kV.

17.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Prugovci (15019008) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena ristor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV

18.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shtrubullova (16021004) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova,Te Ferma, Krajkova, Damaneku, Baica, Terdevci te Dauti, Obria,Te Antena Vala, Ntp. Doni Fert, Donifix, Ytong Kola, Latif Demaj.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

19.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Vasileva (16021006) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV

20.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Komorani (16023007) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Ujësjellësi Rajonal Prishtina-Komoran,Ibriqet e reja,Bajram Thaqi Vukovc, Bes- Company, Llapushniku, Sharri Afrim Hyseni.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

21.

Më 23.08.2016 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Palaj (18024001) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mullri Palaj, Hade Miniera, Hade Kulla Xhamia, Hade Mirenët, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishte, Sibovc: Te Kulla, Kelndet, Krasniqët, Shipitullë, Grabovci,Te Mulliri-N.Mjekiqi, Bivolak Saraqet, Plemetin Xhemnicet, Sibovci.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

22.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:

· Dalja 10kV J25-Mati 1 (19000025) prej orës 11:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto lokalitetet: Banesat e Royal, Banesat e Krapit, Banesat e Morinës, NTP BESA COMMERCE, NTP BURIMI COMMERCE dhe një pjese e rrugës Muharrem Fejza.

Shkyçja bëhet për shkak të energjizimit të një NS 10/0.4kV të ri.

Ferizaj

1.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

· Dalja 10 kV QMI (41047008) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llugë, Radevë, Shkullaj Lethi dhe Suhadoll.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

2.

Më 23.08.2016 ne NS110/35/10kVLipjan do të shkyçet:

· Dalja 10KV-Qendra-1(Qyteti-1) KODI 41000006 nga ora 10.00 deri në orën 11:00.

Gjatëkohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët e qytetit te Qendrës.

Arsyeja e shkyçjes: pune të planifikuara, kyçja e TS-it të ri:TS- Agim Lekaj Objekt banesor.

3.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Vrelle do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Drenica (41048001) prej orës 10:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Nekoc, Kishnarek, Baincë, Fushtice e Ulët, Fushticë e Eperme, Shale, Krojmir, Mirenë.

Shkyçja bëhet për shkak të pastrimit të trasesë dhe ndërrimit të shtyllave në LP 10 kV Drenica.

4.

Më 24.08.2016 në NS 35/10 kV SHTIME do të shkyçet:

Dalja 10 kV Koshare (41046005) prej orës 09:00 deri në orën 09:30 dhe 17:00 deri në orën17:30

Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosharja Ujësjellësi, Gllavica, Zlivova,Tërrni, (perkohësisht edhe Maksit Putz).

Shkyçja bëhet për energjizimin e TS 10/0.4kV.

5.

Më 24.08.2016 ( e enjte ) në TS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Sillosi (40041001) nga ora 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rahovice, Sazli, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxhereve, Fusha e Madhe, rr. Driton Islami.

Shkyçja bëhet për shkak të dislokimit të përkohshëm të linjës 10 kV nga Autostrada ne km 205+875.00, që bëhet për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

Mitrovicë

1.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shipoli (71075001) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shipoli, Vaganica, Pirci dhe Vërmica.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

2.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fidanishtja (71075003) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lekë Dukagjini, Mursel Igrishta, Ismajl Loshi, Harun Beka, Çamëria, Aleksandër Mojsiu, Beteja e Koshares, Hilmi Kajtazi, Behram Sumiqi, Ramadan Zeqiri, Musa Hoti, Safet Rexhepi, Hoxhë Kadri Prishtina, Artim Jashari, Muharrem Kurti, Halim Kajtazi,Behram Mehmeti, Mehmet Isai, Zeqir Rexhepi, Aristidh Kola, Xhevdet Ahmeti, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Bashkimi Kombëtar, Aziz Zhilivoda.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

3.

Më 24.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: TMK-1, TMK-2, Podrangja, Doberlluka, Sllatinë, Banjskë, Pasomë, Tërllobuq, Smrekonicë.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

4.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

·  Dalja 10kV Novolani(73000005) prej orës 08:00 deri ne ora 12.00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

5.

Më 24.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja Ekstra (73000006) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Pegaj, Studime, Sfaraçaku.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

6.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Maxhunaj (73000011) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Nadakofc, Sfaraqak i Ulët, Pestovë, Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnic e Mesme, Dumnicë e Epërm, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli, Sllakofc.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

7.

Më 23.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Nadakovci (73000014) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Nadakovci, Iber Lepenc (Drejtoria), Sfaraqak, Vushtrri (Qyteti një pjesë ).

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

8.

Më 23.08.2016, në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Prekazi (74000003) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë, Lubavec.

9.

Më 23.08.2016, në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Tërnavci (74000012), prej orës 12:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja: revizionimi i largpërçuesve.

Gjakovë

1.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Xërxë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Fortesa (Kodi: 82081009) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fortesa dhe Xërxa (një pjesë).

Arsyeja: revizionimi i largpërçuesve.

2.

Më 24.08.2016 në NS 35/10kV Xërxa (kodi:82081008) do të shkyçet:

· Dalja 10kV Podrumi nga ora 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Objekt Afarist-Ts (Jupa Petrol) dhe disa konsumator 04 kV.

Arsyeja: vendosja e kthinës në stabilimentin ekzistues të Ston Castel për Osa Termosistem.

3.

Më 23.08.2016 në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dragobili (82082006) prej orës 08:00 deri në orën 12:00 dhe nga orës 14:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza, Janqishta.

Arsyeja: punime në NS 10/0.4kV Astrazub,ndërrimi i daljeve 0.4kV.

Prizren

1.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dragshi 1 (30036005) prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Komuna e Dragashit, Ambulanta, Biznesi I Tekstilit Zllataricom, Biznesi i bimëve mjekuese.

Shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10KV Rapqa.

2.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Dragashi 2 (30036009) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Policia, Shtëpia e kulturës, hotel Meka, KFOR-i turk, Kuk Komercdhe 2/3 të konsumatorëve të Dragshit.

Shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10KV Rapqa.

3.

Më 23.08.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Rapqa (30036009) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Kërsteci, Rapqa, Pllavë, Buqe, Brezne, Rrenci, TS Berham Jonuzi, TS Meka, TS Qendra Petrol.

Shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10KV Rapqa.

4.

Më 23.08.2016, në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Shvepsi (32000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto biznese: Benafi Shiroke, Solidi sh.p.K., Graniti, Stomatologjia, Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk., NTP Loni -Ahmet Balaj dhe NTP Shala Gas-Shiroke.

Arsyeja e shkyçjes: Kyçja e konsumatorit Arbëria Turist.

Gjilan

1.

Më 24.08.2016 në NS 110/10kV Gjilan 5 do të shkyçet:

· Dalja 10kV Bresalci 1(63000010) prej orës 06:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci etj.

Arsyeja: Punet sipas pelqimit elektroenergjetik.

2.

Më 24.08.2016 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

· Dalja 10 kV TS 3 (63000020) nga ora 06:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(qendra e qytetit), TSB-41 (qendra e qytetit).

Arsyeja e shkyçjes: riparim I TS 10/0.4kV.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...