Published On: 6 Janar, 2016

“Kanë mbetur vetëm pak ditë nga shkatërrimi bërthamor i botës”

  • Lyndon Hermyle LaRouche, Jr. (i lindur më 8 shtator, të vitit 1922) është një disident kontrovers amerikan, aktivist politik dhe themelues i lëvizjes “LaRouche”. Ai ka shkruar rreth temave të ekonomisë, shkencore, si dhe politike, filozofike dhe psikanalitike. LaRouche ishte kandidat presidencial tetë herë midis viteve 1976 dhe 2004

Dhe, Lyndon LaRouche tani ka lëshuar një ultimatum ndaj popullit amerikan, ose vendi do të mobilizohet për ta rrëzuar presidentin Obama gjatë disa javëve në vazhdim, ose tërë planeti do të rrezikohet nga shkatërrimi në një luftë termo-nukleare.
LaRouche tërheqë vërejtjen se, duke u nisur nga historia e Obama-s së krimeve kundër kushtetutës së SHBA-së, si dhe nga krimet e tij të tjera kundër njerëzimit, nuk ka zgjidhje tjetër pos rrëzimit të tij nga pushteti. “Të rrëzohet krimineli nga Shtëpia e Bardhë, ose mund të përshëndetemi me botën, planetin tonë”, ka thënë ai.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...