Published On: 17 Prill, 2016

Kalon personi i parë në Maqedoni me letërnjoftim biometrik (foto)

  • Zbatimi i Marrëveshjes për kalimin e kufirit ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë pa pasur nevojë për pasaportë, ka nisur në pikën kufitare të Hanit të Elezit.

Që nga ora 10:00, qytetarë të Republikës së Kosovës dhe ata të Republikës së Maqedonisë kanë filluar të kalojnë kufirin ndërmjet dy vendeve vetëm me letërnjoftime.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...