Published On: 17 Maj, 2016

KALLASHI NË TIRANË…….

Dila Gecaj

KALLASHI NË TIRANË…….

Ishte përhapur lajmi gjithë andej,
Do vijë e madhja Kallashi, në Tiranë,
Edhe atje në televizor do shkëlqejë,
Medet për ty Shqipëri, moj e mjera nënë!…….

Për një intervistë, në TV e kishin ftuar,
Edhe ajo erdhi, e bija e djallit të mallkuar,
Filloj dhe po e lëvizte atë pjesen poshtë shpines,
Përdredhej, si gjarpërusha në mes të lëndinës!….

Spektatorët e mahnitur, aq shumë duartrokisnin,
Sikurse pulat e mbyllura n’kotec, po kokorisnin..
Kallashi, po lëvizte, ashtu, përpara t’gjith shqiptarëve,
Edhe nëpër varre na lëviznin, kockat e të parëve!…

Ja pra, ky ishte lajmi madhështor i tërë javës,
Kallashi në Televizor në mes të Tiranës……
Në intervistë ishte e ftuar edhe Xhesika Ndoj,
Ah, e mjera nëna Shqipëri, bashkë me Kosovë!….

Tani pas kërcimit, Kallashi dhe Xhesika Ndoj,
U puthen buzë për buzë dhe gojë për gojë,
Por as kjo s’ishte ndonjë gjë, kaq e papritur
Veçse një dalldisje, për spektarorët e çoroditur!

Hajde, hajde, n’sipërfaqe dole ti prostitucion….
Nuk del askush, dhe as Zoti nuk mund të të ndalojë,
Këto fëmra të tilla, janë turpi i kombit tonë,
Turp i madh, për ata t’cilët i përkrahin dhe nderojnë!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...