Published On: 1 Gusht, 2017

Kah duhet t’ia mbajë intelektuali i sotëm shqiptar?

Fadil Maloku

1. Të pranoj të bashkëjetoj me ndjenjën e të qenit i margjinalizuar dhe i pafuqishëm për ta ushtruar ndikimin e tij në luftimin e krimit dhe korrupsionit në shoqëri;
2. T’u bashkëngjitet institucioneve të korruptuara shoqërore, duke u bërë kështu agjent i “industrisë” makabre politike, që mendoj se nuk është ndonjë zgjidhje e duhur: apo
3. Të shndërrohet në tellall dhe prokuror të së vërtetës faktike publike për çfarëdo problemi madhor!
A di kush nga Ju miq, të jap ndonjë mendim tjetërfare?

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...