Published On: 3 Shkurt, 2016

Ka filluar fushata e kritikave: PDK – Lutfi Haziri ka dështuar në gjithçka!

Në lidhjen direkte të Orës së Fundit i ftuar ishte Riad Rashiti, anëtar i degës së PDK-së së Gjilanit.

Me Rashitin u diskutua lidhur me qeverisjen e Lutfi Hazirit në Gjilan, vërejtjet e PDK-së dhe projektet që janë duke u kryer në këtë komunë.

Anëtari i PDK-së u tregua i ashpër me kryetarin Haziri, duke thënë se ai nuk ka kryer asnjë punë, madje PDK-ja ka ironizuar me udhëtimet e të parit të komunës jashtë vendit – ata kanë propozuar ndërtimin e një aeroporti për të në Gjilan.

“Qytetarët e Gjilanit nuk e kanë shijuar as edhe një projekt nga kjo qeverisje e Lufti Hazirit, veç ato nga qeverisja e kaluar. “

“Si rezultat i papërgjegjësisë së tij, ne sot nuk kemi projekte në komunën e Gjilanit.”

“Ne i cilësojmë vizitat e tij jashtë vendit si turistike. Premtimet e tij janë realizuar të gjitha nga udhëtimet e tija, këtë e kemi thënë në mënyrë ironike dhe atij i mungon vetëm një aeroport në Gjilan që t’i bëj udhëtimet më lehtë,” ka thënë Rashiti, njofton Klan Kosova.

Më tej, Rashiti ka thënë se komuna e Gjilanit ka pësuar ngecje, asnjë projekt i lënë nga PDK-ja nuk është vazhduar dhe kryetari Haziri po punon vetëm për militantët dhe familjarët e tij.

“Nga mungesa e angazhimit të kryetarit të Gjilanit, edhe këtë vit Gjilanit i është zvogëluar buxheti për grante. “

“Të gjitha projektet e mira që ne si PDK i kemi lënë në fundin e mandatit tonë ai i ka ndërprerë, siç është projekti për lumin Mirusha dhe ai projekt nuk ka lëvizur.”

“Lutfi Haziri nuk ka qenë në shërbim të qytetarëve të Gjilanit, por në shërbim të votuesve të LDK-së dhe familjarëve të tij, ka përfunduar Rashiti, njofton Klan Kosova.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...