Published On: 28 Tetor, 2016

Ka dorëheqje në LDK, dega në Gjakovë!

Shkelzen Rruka, anëtar i kryesisë së LDK-së dega në Gjakovë dhe njëherit kryetar i nëndegës së katërt të LDK-së në këtë komunë, ka dhënë dorëheqje nga këto dy pozita.

Rruka, dorëheqjen e tij nga LDK-ja, e ka arsyetuar me obligime familjare, për çka thotë se e ka të pamundur të kontribuoj më shumë, raporton gazetablic.com

“Për shkak të obligimeve të mija personale dhe familjare dhe në pamundësi të dhënjes së kontributit të mëtejmë në LDK, pash të arsyeshme që të ja dorëheqje nga këto dy pozita në LDK”, ka thënë ai në një njoftim drejtuar kryetarit të degës së LDK-së, Luan Gola.

“Gazeta Blic” ka arritur ta sigurojë edhe një dokument që dëshmon dorëheqjen e Rrukës nga LDK-ja. Dokumentin në fjalë mund ta gjeni më poshtë.

14632854_660879994071571_7793318553088110661_n

Bazuar në këtë dokument, Rruka ka dhënë dorëheqje nga anëtari i kryesisë së LDK-së Dega në Gjakovë dhe kryetarit të nëndegës së katërt të kësaj partie më 13 tetor të po këtij viti. / Gazetablic.com/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...