Published On: 2 Gusht, 2016

Juve që Rugovën e shitni, e hani, e shani dhe e falni

 

Z.Kryeministër Ne Aliun e kemi Zhuj, Ker e Sak

Çun Lajçi

Me fal që t’bana t’madh tue u marrë me Ty, por unë jam artist dhe fjalën time mund ta them vetem këtu, e në Teatër t’kam pa vetem viteve 80, kur vishit me direktivën e Rrahmanit e kompanisë që t’shiqonit ato shfaqje që ishin ideopolitikisht diskutabile – por kurrë mbas vitit 1999 ! Tani unë flas në faqën time me të gjithë Juve që Rugovën si regjion e si Lider Ship e shitni, e hani, e shani dhe e falni. Mos harro se n’pranverë kur u fute n’valle n’Drelaj nuk kërkove ‘tapia’.

Ne duruem se jemi sojnik e nuk e prejmë mikun n’konak, ani pse na e flliqe vallen! Pse z.Kryeministër kërkon fletë poseduese tash nga Rugovasët e i përjashton Veliçanët? Pse nuk pranon të takohesh me ekspertët e kësaj lamie e me përfaqsuesin e Rugovës z. A. Lajçi? Pse e mundon popullatën e thjeshtë me kërkim lejesh poseduese, thue se ne paskemi jetue në trojet malazeze me shekuj, e jo në Rugovën e ish liderit tand I. Rugoven! Kush mund ta di ma mirë kufinin dhe trojet tona n’Rugovë se Ali Lajçi ( vllau im ) i cili hanger burg kur Ju hanit n’çanakun e Rrahman Morinës. Ne, ate e kemi të parë, ai asht Zhuj, Ker e Sak e Kadri. Mos kërko letra po priti faktet nga Aliu sa nuk asht ba vet i 3 qinti, se nuk të mbetet tjetër pos t’bahesh malazez e t’luftosh me Ne! Nuk paske msue shumë nga historia e malsorve. Kështu u tall edhe Maxharr Pasha me Abdullah Pashë Drenin, por shpirti i dul n’ovojtore!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...