Published On: 9 Shkurt, 2016

Ju që vetëm viruse na dhuruat, mos e votoni Thaçin!

 

 

Burim Januz Blakaj

 

Ju që kërkoni medoemos nga të tjerët votat për president, ju që deri dje vetëm nga larg ose në foto shikonit hyjnorin, ju që kurrë asgjë s’keni bërë për popull e LDK, ju që vetëm fjalë premtuat për shumëçka e asgjë nuk realizuat, ju që kërkonit zbardhje të vrasjeve të figurave kombëtare në luftë e mbas lufte, ju që ende i thoni vetes Rugovian dhe bëtë çmos ta çrrënjosni me themel LDK-në, ju të komunës time që vetëm mbiemri ju vendosi aty ku jeni edhe sot pa asnjë meritë të vetme, ju që vetëm hije jeni, ju që vetëm viruse kancoregjene na dhuruat deri më sot, para se të votoni, kujtohuni sepse nesër do jetë shumë shumë vonë…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...