Published On: 14 Dhjetor, 2015

Ju që rrini shumë në krevat, keni mundësi të fitoni 18 mijë $ nga NASA

Eksperimenti i fundit që po zhvillohet nga NASA ka për synim të shohë se si reagon trupi i njeriut nqs rri 70 ditë shtrirë në krevat.

Për 70 ditë shtrirë ajo është e gatshme te paguaj 18 000 dollarë.NASA po kërkon të rekrutojë persona të cilët janë të aftë të qëndrojnë për kaq kohë në shtrat ku i lejohet të flasin të luajnë lojra apo të përdorin telefonat e dhe komjuterat e tyre.Gjatë kohës së eksperimentit do të kryhen analiza të vazhdueshme për gjendjen e personit.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...