Published On: 30 Maj, 2017

Ju prezantojmë mbretin e parave false

Nuk është sekret se shumat e parave që i shikojmë nëpër filma dhe video muzikore janë false por pak nga ne e dinë se pjesa më e madhe e atyre parave kanë një burim të vetëm. Riç Rapaporit njihet si mbret i parave false, ai para 9 viteve hapi një dyqan i cili specialitet kishte krijimin e parave false.

Parate e Riç Rapaporit janë përdor në rreth 175 filma, shfaqje televizive dhe video muzikore. Këtë gjë munden shumë pak njerëz ta bëjnë në mënyrë ligjore.  
“Kemi ecur në një rrugë shumë të gjatë, kemi punuar me shërbimet sekrete dhe i kemi mësuar të gjitha ligjet për t’i siguruar se të gjithë përdoruesit se paratë do të jenë legale dhe do të duken fantastike. Njerëzit janë burgosur sepse kanë përdorur para false dhe unë i thash vetës se nuk do e bëjë këtë punë nëse nuk është legale” –thotë Riç Rapaporit.

Rapaporit ka krijuar dy lloje të parave false. Një lloj që printohet në të dyja anët dhe që është perfektë për vjedhjet klasike të bankave.

Lloji tjetër është shumë i përafërt me paratë në qarkullim por shtypet vetëm nga njëra anë përndryshe shumë lehtë mundet të përfundojë në qarkullim dhe të keqpërdoret.alsatm

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...