Published On: 9 Shkurt, 2016

Ju nuk mund të na shantazhoni, kërcënoni! Nuk mund ta mbroni krimin në emër tonë

Saim Tahiraj

Deklarata e kryesisë së LDK-së në Prishtinë edhe një here hoqi maskën e saj dhe e tregoi fytyrën e tyre të vërtetë. Niveli intelektual kaq i ulët, ku në një tekst të shkurtër prej disa rreshtave bëhen kaq shumë gabime drejtshkrimore, pastaj në një tekst kaq të shkurtër përdoren disa të pavërteta që tregojnë se në çfarë niveli ka ra një pjesë e kryesisë së LDK-së-klani i uzurpatorit të LDK-së së Isa Mustafes. Me të vërtetë një mjerim dhe një fatkeqësi për LDK-në. Të deklarosh se Shefqet Dibrani nuk përfaqëson askë është më tepër se një hipokrizi. Shefqet Dibrani është kryetari më legjitim i një dege të LDK-së qoftë në Kosovë apo në mërgatë sepse ai doli si kryetar i degës së LDK-së në Zvicër nga një kuvend zgjedhorë shumë transparent dhe demokratik. I vetmi faj i Shefqet Dibranit që e bënë të papranueshëm për diktatorin Mustafa dhe klanin e tij, është se ai nuk është servil i diktatorit, por ai së bashku me kryesinë e degës së LDK-së në Zvicër demaskoi herët dhe haptas i shpalli luftë tradhtive dhe uzurpimit të LDK-së që e dikton ai e klani i tij, si qëllim kryesor kishte dhe vazhdon të ketë shkatërrimin përfundimtarë të LDK-së Rugaviane. Deklaratat e shumë nëndegëve të LDK-së në Zvicër dhe disa të djerrave në Kosovë, e tmerruan diktatorin dhe klanin e tij dhe kështu të pakontrolluar vërshuan deklaratat e tyre kundër degës së LDK-së në Zvicër dhe nëndegëve të saj se ata nuk përfaqësojnë aski duke harruar se ata janë legjitim dhe kanë një përkrahje të gjerë nga anëtarësia e saj në Zvicër. Deklaratat se duhet gjithsesi me e përkrah një njeri që është pjesë e kupolës së krimit janë të vetmuara, pa përkrahje nga anëtarësia e gjerë e LDK-së dhe faktikisht këta klanist uzurpatorë përfaqësojnë pak kë dhe pikërisht këta janë jo legjitim. Këta mjerana përfaqësojnë vetëm klanin e tyre të cilët me ç’do kusht dëshirojnë realizimin e skenarit ogurzi që për qëllim kanë shkatërrimin e LDK-së Rugoviane dhe instalimin e plotë të rrjetit kriminalë në të gjitha institucionet e Republikës së Kosovës. Gënjeshtra e radhës në deklaratën e famshme të klanit uzurpatorë në kryesinë e LDK-së në Prishtinë është se gjoja kryetari i degës së LDK-së në Zvicër dhe anëtaret e kryesisë nuk punojnë asgjë dhe se po i shfrytëzuakan paratë e taksapaguesve Zviceran nga skemat sociale. Kjo është shpifja më e poshtër që vetëm ata që nuk kanë karakter njerëzor mundë ta sajojnë atë. Kryetari Dibrani dhe të gjithë anëtarët e kryesisë punojnë të gjithë, apo janë pensionuar pasi i kanë plotësuar vitet për pension. Unë tani i kam kaluar 29 vite pune në Zvicër dhe kurrë nuk kam qenë shfrytëzues i parave nga skemat sociale. Vetëm në kohën e luftës në Kosovë unë kamë lëshuar punën dhe kam ardhur atje me armë në dorë për të ndihmuar çlirimin e vendit tim. Nga djersa jonë, neve që nga vitet e ‘90-ta e deri në çlirimin e vendit ndihmuam pa kursyer asgjë, madje neve vazhdojmë edhe sot të ndihmojmë në forma të ndryshme. Në të gjitha zgjedhjet qofshin ato lokale apo qendrore neve ju ndihmuam materialisht dhe duke ardhur atje edhe fizikisht për t’ju ndihmuar. Shkoni në arkivat e degëve të LDK-së në Deçan, Pejë, Klinë, Junik, Malishevë, Gjilan dhe shikoni arkivat e tyre se sa ndihmuam ne nga Zvicra. Ju jeni njerëzit më mosmirënjohes sepse shumë shpejt i harruat këto, madje edhe në kuvendin zgjedhorë të LDK-së në Prishtinë nuk ju kujtuan askujt, madje as delegatëve nga këto komuna dhe i harruan delegatët nga Zvicra dhe Gjermania te dera dhe kështu treguat se ju na kujtoni vetëm atëherë kurë keni nevojë për para. Neve vazhdojmë t’ju ndihmojmë edhe përmes SHHK “SALI ÇEKAJ”. Ata që shfrytëzuan paratë e taksapaguesve zvicëran nga skemat sociale dhe pa punuar kurrë i keni partner qeverisës, madje në vendet kryesore udhëheqëse të institucioneve shtetërore të Kosovës. Disa nga ata kolegë tuajt patën edhe procese gjyqësore për ti kthyer ato para, por ata nuk ju pengojnë juve sepse i keni kolegë të mirë dhe se hajnit përmes tenderëve dhe lejeve të ndërtimit i keni të përbashkëta. Juve nuk ju pengojnë as bisedat me përfaqësuesit serbë që janë vazhdimësi e politikes kriminale Milosheviqiane. Juve nuk ju pengon as qeverisja me ata që dje i quajtët vrasës të figurave kryesore të LDK-së dhe se në fushatën elektorale premtuat se do i ndriçoni vrasjet politik dhe se kriminelët do i çojmë në burg. Ju jo vetëm që nuk e bëtë këtë, por e bëtë të kundërtën, po qeverisni bashkë me ta dhe se njërin nga kryesorët që ju dje e konsideronit me ç’do kusht po doni me e ba edhe president. Ju pranoni të bisedoni me ç’do kriminelë dhe të bani kompromise të dhimbshme në dëm të LDK-së dhe shtetit të Kosovës, vetëm e vetëm për interesat tuaja të ngushta klanore. Ju nuk mund të bisedoni vetëm me degën e LDK-së në Zvicër. Arsyeja është shumë e thjeshtë sepse ne nuk jemi si ju të korruptuar, me një histori të dyshimtë, ku që nga viti 1993 përdorët ç’do metodë, vetëm e vetëm për ta shkatërruar Presidentin Rugova dhe LDK-në. Ju na keni frikën neve sepse ne jemi ata që me ç’do çmim mbrojtëm dhe po vazhdojmë ta mbrojmë LDK-në Rugaviane. Ju na keni frikën neve edhe për një arsye të madhe, sepse nuk mund të na shantazhoni, të na kërcënoni dhe të na kushtëzoni me vende pune, sepse neve punojmë në Zvicër dhe me djersen tonë i sigurojmë të ardhurat, fatmirësisht nga Zvicër dhe jo nga ju. Për këtë neve jemi të papërkulur dhe do të vazhdojmë t’ju demaskojmë deri në fund, derisa të shkoni atje ku e meritoni dhe përfundimisht të lirohet LDK-ja nga ju.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. shkelqim zunce thotë:

    aj qe eshte mesue me e ngren djersen e dikujt tjeter nuk e njeh ja kthen me te keq

    Përgjigjiuni
    Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...