Published On: 3 Shkurt, 2016

Ju ka rënë celulari në ujë? Veproni kështu për ta shpëtuar

Shumë njerëz ballafaqohen me problemin e të rënit celulari në ujë, mirëpo shumë pak e dinë ‘procesin e shpëtimit’.
Porsa të iu bije celulari në ujë ju duhet ta merrni atë sa më shpejtë që është e mundur, ta terni me peshqir dhe të ja hiqni të gjitha pjesët.

Pastaj, jo me tharës të flokëve por me fshesë me korrent e terni celularin të tërin në çdo pjesë.

Porsa ta përfundoni procesin me fshesë me korrent, futeni celularin në një qese të mbushur me oriz dhe lëreni aty për 3 ditë.

Pas 3 dite, nxirreni nga aty dhe kthejuni normalitetit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...