Published On: 19 Gusht, 2016

Ju falënderojmë për jetë Shejtnesha e jonë me gjak shqiptare Nënë Tereza

Zef Dodaj

Po po ju nëna e Botës që i theve rregullat e shpirtit të juaj për popullin tënd,sepse ju e muarët detyrën që ti shpëtoni njerzit,dhe ti ndihmoni të varfërit.
Një jetë të tërë për ti shpëtuar e ndihmuar njerzit,e në fund me pak fjalë e ndihmove popullin tënd duke ju lutur të madhit Bill Klinton:
*Ndihmoni ju lutem popullin tim se jan ka mi mundojn shum*.
Ju ishit në dijeni se Klintoni nuk e luan rolin e papës për shpëtimin e kombit të juaj!
Ju falenderojm për jetë Shejtnesha e jonë me gjak shqiptare Nënë Tereza.
Shpirti i juaj në zemrat tona.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...