Published On: 10 Gusht, 2016

JO, PËR ASNJË ÇMIM, NDARJA E KOSOVËS!


Shkruan: Dr.Nazim Qehaja

Tërësia teritoriale e Kosovës, nuk është për tu diskutuar, as me Amerikën, as me Evropën , as me miq as me armiq, me njerëz të ndershëm dhe të pandershëm, të varfër dhe të pasur, hiç fare, me uzurpues, kriminel, vrasës dhe të korruptuar. Kufiri me Malin e Zi, i përcaktuar për përfitime përsonale dhe i nënshkruar nga armiqtë shqipfolës të inkriminuar, nën presionin e Amerikës dhe Evropës, është vetëm një test, për ndarjen e Kosovës, gjysmë për gjysmë me Serbinë, andaj nuk duhet pranuar në asnjë mënyrë, qoftë edhe me çmimin e jetës, lirisë, izolimit dhe robërisë. Ata, të cilët mendojnë se, ndarjen e Kosovës me fqinjët duhët pranuar, nëse kështu kërkon Amerika, janë pa diskutim, ose të marrë ose tradhëtar. Ndarja e Kosovës nuk është miqësi, këtë gjithkush duhet ta dijë, dhe se Kosova unike është më e mirë, qoftë edhe me djallin, se Kosova e coptuar, e cila nuk do të bëhët më kurrë! Prishtinë, 10. 8. 2016.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...