Published On: 5 Janar, 2016

Jo bomba atomike mbi Mekën e Medinën, por mbi terrorizmin

Ata që ua mohojnë lirinë të tjerëve, nuk e meritojnë as lirinë e vet”
(Abraham Lincoln)
Petrit Sallabaja
Presidenti Barack Obama: “ Amerika nuk është  në luftë me Islamin”.
 
*** Ndërkaq, gazetari  i mendjeshkretë dhe miop nga “kasabaja” e Ballkanit, Kastriot Myftaraj e pohon të kundërtën,  gjoja se “Bota, posaçërisht Europa dhe SHBA-ja nuk kanë thjesht një problem me terrorizmin islamik, por kanë një problem me Islamin si religjion.” (http://www.kosova-sot.info/lajme/50758/myftaraj-meka-e-medina-te-goditen-nga-bombat-atomike/). 
 
-Shih çfarë “filozofi i drunjtë” shqiptar, e gënjen mendja e tëkurrur psikopatologjike e errësirës prepotente dhe injorante  e “moderns” ballkanike se është  njeriu “më i ditutur”  në botë,  duke pretenduar  t’ia  “tejkalojë” edhe së VËRTETËS së pohuar të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, i cili me plot të drejtë ka deklaruar se “Amerika nuk është në luftë me Islamin, por me shtrembëruesit-terroristët islamikë”.
 
Mirëpo, këtë të vërtetë të deklaruar të Presidentit amerikan Barack Obama, e  mohon gazetari Kastriot Myftaraj (duke tentuar që ta “korrigjojë” dhe ta “këshillojë”  Presidentin Obama), duke kaluar në  skajshmëri dhe në absurditet, saqë ka propozuar edhe  “zgjidhjen përkatëse” të terrorizmit në dimensione botërore,  se gjoja  “Amerika, Evropa dhe gjithë bota, janë në luftë me Islamin  si religjion,  jo vetëm me terrorizmin islamik”. Prandaj, edhe ka propozuar   që  “Meka e Medina të goditën me bomba atomike”.( http://www.kosova-sot.info/lajme/50758/myftaraj-meka-e-medina-te-goditen-nga-bombat-atomike/).
 
Ky konstatim i K.Myftarajt ka karakter racist dhe fashist, është një zë i vetëm në shkretëtirë dhe  një dëshirë  personale e tij, që ka për qëllim nxirjen, bombardimin dhe mohimin e Islamit në tërësi, jo të zgjidhjes së problemit të terrorizmit islamik, i cili njësoj e kërcënon dhe e rrezikon si  botën  e mirfilltë islame,  ashtu edhe  atë të krishterë.
 
Pra, ndryshe nga ky absurd  i  shekullit të K. Myftarajt,   e  VËRTETA është kjo që ka deklaruar Presidenti  i nderuar amerikan, Barack Obama se  “AMERIKA NUK ËSHTË NË LUFTË ME ISLAMIN, por me terroristët islamikë, që e kanë shtrembëruar Islamin”.
Lidhur me këtë  propozim psikopat të gazetarit K.Myftaraj, shtrohet kjo pyetje, po kush është ai farë K. Myftaraj, që trillon, shpif dhe satanizon Islamin, duke mbjellur frikë në tërë botën se gjoja ky “qenka problem botëror”, që sipas K.Myftarajt, edhe bota, edhe Amerika, edhe Evropa, Islamin, do të duhej ta “fshnin nga faqja e dheut, duke hedhur bomba atomike mbi Mekën e Medinën”?!
Mirëpo, kjo ëndërr trishtuese e K.Myftarajt, është e parealizueshme ngaqë religjioni Islam nuk është kurrfarë problemi botëror, as rajonal e as provincial, që  rrezikon botën, por terrorizmi islamik. Ky është problemi, që kërkon zgjidhje immediate nga e gjithë bashkësia ndërkombëtare.
Prandaj, dëshira dhe ambiciet e sëmura psikopatalogjike, urrejtëse dhe armiqësore të K.Myftarajt ndaj Islamit për ta zhdukur atë nga faqja e dheut, janë vetëm iluzione,ambicie dhe dëshira të shkreta të tij personale për të njollosur botën Islame , si dhe për të provokuar  Amerikën dhe Evropën, përkatësisht botën e Krishterë, me qëllim që t’i futë   në një luftë shfarosëse të pafund Islamin dhe Krishterimin.
Fundja, kush do të ishte ai i krisur, injronat dhe i verbër, që do ta mirrte seriozisht këtë dëshirë djallëzore dhe iracionale të K.Myftarajt për “zhdukjen e botës islame”, kur dihet se ai farë “kastraveci”  i paguar majmërisht si hyzmeqar lojal i agjenturave dhe i shërbimeve të ndryshme sekrete dhe mafioze  të nëntokës ballkanike, nuk është kurrfarë krijuesi, as profeti i Islamit. Prandaj, rrjedhimisht, edhe nuk mund të jetë kurrfarë  “bombarduesi atomik”  i  Mekës dhe i Medinës, përkatësisht i zhdukjes së Islamit  si religjion dhe si civilizim.
Amerika dhe Evropa e civilizuar, nuk janë  si  Sirebia ghenocidale dhe si Kisha Ortodokse e Serbisë barbarike, që të bombardojnë religjione dhe civilizime   të ndryshme josllave  në Ballkan                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
-Pra, Amerika dhe Evropa Perëndimore nuk janë shtete barbarike me substrat  serbosllav ballkanik (që në vend të terrroristëve islamikë, të hedhnin bomba atomike mbi Mekën dhe Medinën), sikurse Serbia, e cila në fund  të viteve të 90-ta të shekullit XX (sipas mësimeve politike dhe mbështetjes së  Kishës Ortodokse Serbe dhe të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Serbisë), kreu tre gjenocide barbarike, duke  vrarë me qindra e mijëra civilë kroatë, myslimanë boshnjakë dhe shqiptarë në Kosovë, si dhe duke djegur, shkatërruar  dhe bombarduar me qindra e mijëra objekte fetare në Bosnjë dhe në Kosovë. Pse, atëherë, ky   gazetari dhe “kasabaja” e tij, nuk  kërkuan nga Amerika dhe nga Evropa Perëndimore, që të hidhnin bomba atomike mbi Serbinë dhe mbi Kishën serbe për ta parandaluar agresionin, fashizmin dhe gjenocidin serbomadh  mbi Kroacinë, mbi Bosnjën dhe mbi Kosovën në Ballkan (1990-1999)?
Kjo formulë çmendurake e K.Myftarajt për “hedhjen e bombave atomike mbi Mekën e Medinën” , kur të përkthehet në gramatikën politike, do të thotë, për shembull, nëse liderët politikë shqiptarë gabohen, korruptohen, tradhtojnë, abuzojnë, involvohen në vjedhje, në plaçkitje, në krim etj.,  në vend të burgosjes dhe të dënimit të tyre, po u dashka të “bombardohen” kuvendi, qeveria, prersidenca” etj.! –Jo, assesi, të hidhen bomba mbi instiutcionet shtetërore, mbi të gjithë shqiptarët dhe mbi Shqipërinë, por vetëm  të dënohen ata që kanë kryer vepra penale kundër popullit dhe shtetit.
Sepse, po të ndodhte ndryshe (ashtu siç ka  propozuar K.Myftaraj për zhdukjen e Islamit për shkak të terroristëve islamikë), atëherë, kush do ta justifikonte këtë formulë skizofrenike, askush tjetër, përveç terroristëve të brendshëm dhe të jashtëm, sepse në  këtë rast as i gjithë populli e as Shqipëria nuk do të ishin fajtorë, por vetëm abuzuesit, hajnat, korrupcionistët, kriminelët, mafiozët, tradhtarët dhe shitësit e interesave vitale të tyre. Këta, do të duhej dënuar, jo të hidheshin bomba mbi godinat e qeverisë, të palamentit dhe të presidencës së Shqipërisë  për ta zhdukur politikën e keqe  kriminale, korrupcioniste, eksploatuese, tardhtare, shkatërrimtare  dhe antidemokratike.
                            (O tempora o mores)
      *** Nuk kanë thënë kot “Një budalla   hedh gurin në lumë, kruse njëmijë të mençur  nuk mund ta nxirrin”
Të gjithë ata, që me “pamfletet” e  tyre sugjerojnë dhe thërrasin për bombardimin e vendeve të shenjta siç janë Meka e Medina, Vatikani, Jerusalemi, Budizmi… etj., si dhe për shkatërrimin e kishave, të xhamiave, të teqeve,  të sinagogave,  të tempujve fetarë, nuk janë njerëz normalë, as  politikanë, as shkencëtarë, as intelektualë, as gazetarë të mirëfilltë, por paçavure injorante dhe llumi i botës së qytetëruar, që nuk e njohin dhe nuk e respektojnë as islamin, as  krishterimin, as budizmin, as humanizmin si vlera të njerëzimit. Ata janë vetëm provokatorë dhe piromanë, që luftojnë për t’ua vënë flakën të të gjitha religjioneve dhe besimeve në botë.  Si rrjedhim,  e gjithë bota e civilizuar dhe e përparuar, duhet distancuar nga fundërrinat e tilla antinjerëzore, antifetare dhe  antihumane, që po mundohen ta fusin flakën dhe zjarrin mes Islamit dhe Krishterimit.
Mirëpo, populli shqiptar nuk ka nevojë për shkencëtarë, për politikanë dhe për gazetarë të nivelit të tillë injorant, korruptues dhe mafiozë , që ta sjellin “ujkun në torishtë”, por për intelektualë të tillë humanistë me vlera të mirëfillta njerëzore dhe shkencore progresive evropiane dhe amerikane, që me sjelljet dhe me veprat e tyre  ta zbardhin fytyrën dhe të nderojnë para popujve të tjerë dhe para gjithë botës qytetëruese.
Edhe pse populli shqiptar përbëhet nga tri fe (islame, katolike dhe ortodokse) asnjëherë në historinë e tij të derisotme nuk ka pasur përplasje mbi bazën fetare, as nuk ka urrejtur dhe mohuar asnjë religjion dhe besim në  botë. Ndaj, edhe është i vetmi shembull pozitiv në botë që provon se religjionet nuk janë kurrfarë pengese për ndërtimin, për kultivimin dhe për mbrojtjen e vlerave të përbashkta universale siç janë humanizmi, bashkëpunimi, harmonia, paqja, mirëqenia dhe koekjzistenca  mes popujve  me religjione dhe me kultura të ndryshme.
      Nuk mund ta mësojë “veza pulën”!
     (“Mendja e madhe e zeza e kresë”)
Nuk ka dilemë se shqiptarët me të gjitha mjetet dhe mundësitë që kanë në dispozicion, do ta luftojnë terrorizmin islamik (ngaqë është fatalist, që kërcënon dhe dëmton  mbarë botën, jo vetëm Amerikën dhe Evropën, por edhe shqiptarët), ashtu sikurse Amerika dhe Evropa, por jo, edhe  t’u japin “leksione” historike, politike dhe ushtarake  Amerikës dhe Evropës se si duhet  luftuar terrorizmi islamik,  duke “hedhur bomba atomike mbi Mekën e Medinën” gjoja  për të shembur në themel fenë islame, siç ka apeluar gazetari Kastriot Myftaraj nga Tirana.  Mirëpo, kjo farë  “formule politike”  shpie vetëm në shkatërrimin e botës autentike Islame, jo në fitoren kundër terrorizmit islamik, edhe pse këta vërtet i përkasin Islamit nuk duhet fajësuar, as bombarduar Islamin, por vetëm terroristët-shkatërrimtarët-shtrembëruesit e Islamit dhe të Krishterimit.
Prandaj, jo  vetëm K. Myftaraj, por asnjeri, as popull e as shtet në botë nuk ka kurrfarë të drejte morale, ligjore, as njerëzore, që të agjitojë, të apelojë ose të veprojë për shkatërrimin e asnjë religjioni dhe besimi fetar në botë qoftë    islam a i krishter etj., sepse atëherë, do të ishte edhe  “fundi i  botës”.
*** Meka e Medina nuk kërkuan nga Amerika dhe nga  Evropa Perëndimore  bombardimin atomik të Shqipërisë ateiste (1967-1990), kurse sot, pas 48 vitesh, doli  një “feniks” nga Shqipëria, që  sugjeron Amerikën dhe Evropën Perëndimore, të “hedhin bomba atomike mbi Mekën e Medinën”  gjoja për  “zgjidhjen” e problemit terrorist islamik!!!
Mirëpo, duke qenë se, as Meka e Medina e as bota islame nuk mbjanë përgjegjësi kolektive për krimet e terroristëve islamikë, del se një kërkesë e tillë e  K. Myftarajt, është e papranueshme dhe absurde, sepse  as Amerika e as Evropa Perëndimore nuk janë në luftë me Mekën e Medinën, përkatësisht me botën islame, por vetëm me terroristët islamikë, të cilët për qëllime përfituese dhe mafioze politike dhe ideologjike religjioze  kanë deformuar Islamin autentik dhe Kur’anin për ta mashtruar botën islame (me qëllim që t’i imponohen si  “reformatorë” dhe “mbrojtës kryesorë” të  vlerave të saj, gjoja në emër të ringjalljes së Kalifatit, i cili, që nga vdekja e profetit Muhamet, e, edhe sot, është i diskutueshëm në historinë e botës islame)  dhe për t’i justifikuar krimet e tyre terroriste, të kryera ndaj njerëzëve të pafajshëm civilë në Amerikë, në Evropë dhe në vende të tjera të botës.
Këtë të vërtetë  të pamohueshme e thotë edhe përmbajtja e kësaj deklarate zyrtare e Presidentit amerikan, Barack Obama, të cilën po citojmë në original-anglisht: “We are not at war with Islam. We are at war with people who have perverted Islam. Muslim leaders need to do more to discredit the notion that our nations are determined to suppress Islam.”( http://www.cnn.com/2015/02/18/politics/obama-speech-extremism-terror-summit/).
-Derisa presidenti amerikan Barack Obama ka vlerësuar zyrtarisht se “Amerika nuk është në luftë me Islamin, por me ata njerëz që e kanë shtrembëruar Islamin…”, atëherë, nuk ka kurrfarë logjike, por është çmenduri, të  propagandohet hedhja e  bombave  atomike mbi Mekën e Medinën për shkatërrimin e  botës Islame, edhe pse terroristët myslimanë i përkasin fesë islame.
Nuk janë fajtorë as Islami, as Meka e Medina, as Kur’ani e as të gjithë myslimanët në botë, por vetëm terroristët, që janë rreshtuar në anën e Alkaidës dhe të ISIS-it në Siri, në Irak , në Pakistan, në  Afganistan… etj.
Sikur të ishte kjo e vërtetë, çfarë  “thotë komenti” i K. Myftarajt ( i cili ka harruar terroristët e vet shqiptarë, të cilët kanë pozita të larta në ISIS), atëherë sipas një logjike të tillë krejtësisht të sëmurë raciste dhe fashiste,  “do të duhej të bombardoheshin”  edhe Tirana, edhe Prishtina, edhe Shkupi, edhe Tetova, edhe Presheva për shkak të terroristëve shqiptarë, të cilët qe disa vite po luftojnë në anën e Alkaidës dhe të ISIS-it në Irak dhe në Siri. Mirëpo, për këtë fenomen të shëmtuar të terroristëve shqiptarë, as Shqipëria, as Kosova, as Tetova, as Presheva, as Shkupi e as të gjithë shqiptarët nuk janë fajtorë dhe nuk mbajnë PËRGJEGJËSI KOLEKTIVE as si komb, as si religjion e as si shtete, por terroristët shqiptarë janë ata, që duhet të japin llogari përpara ligjit dhe drejtësisë  vendore dhe asaj ndërkombëtare.
Prandaj, do të ishte çmenduri dhe iracionalizëm, të  kërkohej fajësi dhe llogari kolektive nga e gjithë bota islame për shkak të terroristëve islamistë, ashtu siç ka sugjeruar me komentin e tij  K. Myftaraj, duke harruar terrorizmin në  “oborrin e vet”!
-Ruajna Zot prej çmendurakëve dhe psikopatëve, sikur të  “përmbushej” një propozim i tillë fashistoid monstruoz,  duke “hedhur bomba atomike mbi  Mekën e  e Medinën, atëherë, një kataklizme të tillë  nuk do t’i shpëtonin as Tirana, as Prishtina, as Shkupi, as Tetova, as Presheva  e as    gazetari (i  “gazetarisë  investiguese”) K. Myftaraj. Këtë, pikësëpari, do të duhej ta mendonte K. Myfaraj, para se ta shkruante atë koment për asgjësimin e  Islamit.
-Kastriot Myftaraj, në vend se të kërkonte bombardimin e kolonializimit dhe të neokolonializmit sllav në Ballkan mbi gjysmën e Shqipërisë Etnike dhe mbi gjysmën e kombit shqiptar (1912-2015),  ai kërkon “bombardimin atomik  të Mekës e Medinës”, me qëllim të zhdukjes si Islamit si religjion.
-Jo vetëm një Kastriot Myftaraj, por asnjë shqiptar, as Kosova e as Shqipëria nuk mund ta mësojnë Amerikën dhe Evropën se si t’u qasen zgjidhjes së problemeve dhe krizave politike  qoftë kombëtare, qoftë ndërkombëtare (nuk kanë kurrfarë kapaciteti. Këtë e dëshmon edhe status quo-ja e robit nën sundimin e egër kolonial mesjetar nën çizmen sllave), sepse shqiptarët punërat e veta  i kanë më se “llugë, llugë” si thotë një proverb popullor, ende nuk kanë zgjidhur problemin kolonial, por janë të shtypur, të copëtuar dhe të kolonizuar në disa shtete fqnije ballkanike (1912-2015).
Bota  islame nuk kërkoi “bombardimin atomik” të Shqipërisë ateiste!
-Kur Enver Hoxha  me dekretligj dhe me kushtetutë pezulloi predikimin fetar (mbylli kishat, xhamiat dhe teqet) në Shqipëri në vitet e 60-ta të shekullit të 20-të, as Meka, as Medina-bota islame, dhe,  asnjë politikan, diplomat, ushtarak dhe gazetar i Amerikës dhe i Evropës nuk kërkoi, as nuk sugjeroi, që mbi Shqipërinë të hidheshin bomba atomike. Ndërkaq, sot, pas gjysmë shekulli (2015)  gazetari “vizionar” Kastriot Myftaraj nga Shqipëria u ka propozuar Amerikës dhe Evropës Perëndimore, që të “hedhin bomba atomike mbi Mekën dhe Medinën”, sepse, gjoja sipas “diagnozës” së tij “politike” këto dy vende të shenjta islamike dhe Kur’ani “janë burime kryesore të gjenerimit të terrorizmit islamik”!?
Kjo është një gënjeshtër propagandistike poliagjenturore allasllave, që është në funksion të  përdhosjes dhe të shkatërrimit  të Isalmit autentik dhe të librit të shenjtë të tij-Kur’anit, sepse as Islami, as Kur’ani  e as Meka e Medina nuk janë predikues dhe gjeneratorë të prodhimit të terrorizmit  islamik, ashtu siç ka nxjerrë përfundimin e gabuar dhe skandaloz Kastriot Myftaraj, por janë terroristët e Alkaidës dhe të ISIS-it. Këta janë duke përjetuar bombardimet nga Amerika dhe nga aleatët e saj evropianë perëndimorë (NATO). Këta duhet shkatërruar  në themel, jo Mekën e Medinën dhe Kur’anin, ashtu siç ka propozuar gazetari Kastriot Myftaraj nga Shqipëria.
Amerika nuk ka nevojë për “leksione atomike”  të  liderëve politikë  të korruptuar dhe të gazetarëve  të katandisur ballkanikë
In a word, Kastriot Myftaraj  should drive something home that couldn’t be  a smarter and farsighted  politician  than the United States President  Barack Obama who stressed that “”We are not at war with Islam. We are at war with people who have perverted Islam. Muslim leaders need to do more to discredit the notion that our nations are determined to suppress Islam.”( http://www.cnn.com/2015/02/18/politics/obama-speech-extremism-terror-summit/)
Prandaj, jo vetëm Kastriot Myftaraj, por të gjithë shqiptarët, ende janë “foshnjë inkubatori”, që ta udhëzojnë Amerikën dhe Evropën Perëndimore, se çfarë duhet bërë për të shkatërruar  terrorizmin islamik. Në vend të propozimit të një  “filmi fantastik”  të këtillë  në adresën e Amerikës dhe të Evropës Perëndimore, më  njerëzore, më e mençur dhe më e dobishme, do të ishte,  edhe për K.Myftarajn, edhe Shqipërinë, edhe  për  diasporën shqiptare, që pikësëpari  të  spastronin “oborrin e vet” nga terrositët shqiptarë, të cilët me dhjetra e qindra po luftojnë në radhat e ISIS-it dhe të Alkaidës në Irak dhe në Siri. Kjo, do të duhej të ishte detyra parësore e tij dhe e të gjithë shqiptarëve në Ballkan dhe në diasporë, jo, assesi K. Myftaraj,  t’u predikonte  “horrific films”  Amerikës dhe Evropës Perëndimore, se si do të duhej ta “zgjidhnin” probemin e terrorizmit islamik, duke “ hedhur bomba atomike mbi Mekën e Medinën”!?
Ndaj, çdo shqiptar, duhet të jetë  i vetëdijshëm se, as Amerika e as Evropa demokratike, nuk ndodhen në  kurrfarë gjendjeje të mjerueshme ushtarake, politike, kombëtare dhe ndërkombëtare, që  të kërkojnë dhe të pranojnë instruksione,  këshilla, sugjerime dhe propozime nga shqiptarët për zgjidhjen e problemit të terrorizmit ndërkombëtar, ose për ndonjë problem tjetër politik, duke qenë se si Amerika, ashtu edhe Evropa Perëndimore ndodhen  në shkallën më  të lartë të civilizimit, të zhvillimit ekonomik, të  demokracisë, të mirëqenies, të përparimit dhe të arrirave  tekniko-teknologjike shkencore, duke   zbuluar edhe  planete të reja  në gjithësi.
 
Ndërkaq, shqiptarët në Ballkan”, historikisht, politikisht, territorialisht dhe fatktikisht  e “kanë humbur rrugën në oborrin e vet” ,  duke ngelur të copëtuar, të kolonizuar, të aneksuar dhe të shfrytëzuar  nga shtetet kolonialiste   dhe neokolonialiste sllave të Ballkanit (1912-2015).
Derisa shqiptarët nuk dinë të zgjidhin këtë problem  historiko-politik me fqinjtë e tyre sllavë, nuk kanë asnjë të drejtë t’iu shesin mend, as kurrfarë idesh të prapta dhe naive as Amerikës e  as Evropës demokratike dhe paqësore, sesi ato, do të duhej t’i zgjdhnin problemet e tyre politike qoftë të brendshme, qoftë të jashtme.
Derisa më se gjysma e kombit shqiptar dhe e Shqipërisë  ende ka statusin e skllavit nën sundimin e egër kolonial të sllavëve të Ballkanit (1912-2015), shqiptarët nuk janë kurrfarë kuadri  i aftë  dhe i kualifikuar politik, as diplomatik, që ta mësojnë Amerikën dhe Evropën Perëndimore se si duhet ta luftojnë terrorizmin islamik (ISIS, Alkaida etj.), ashtu si  u ka sugjeruar gazetari Kastriot Myftaraj, “hedhjen e bombave atomike  mbi Mekën dhe Medinën” me qëllim të asgjësimit  të Islamit autentik.
Kjo ide fashiste, raciste, reaksionare, regresive, antihumane, antireligjioze dhe anticivilizuese, nuk mund të gjendet as në doktrinën  politike fashiste  (“Mein Kampf”  ) të Adolf Hitlerit.
Prandaj, propozimi i sugjeruar i Kastriot Myftarajt  është  iracional, i turpshëm dhe i papranueshëm si për Amerikën, ashtu edhe për Evropën Perëndimore ngase  asnjëra prej tyre  nuk ndodhen në luftë me Islamin autentik, por me terroristët islamikë. Ndaj, nuk ekziston asnjë arsye valide, që të merret në konsideratë  debatimi i “projketit strategjik” – bombadimi i vendeve të shenjta islamike-Mekës dhe i Medinës me bomba atomike”, të sajuar nga gazetari Kastriot Myftaraj.
 
Fundja,  duhet t’ia  rikujtojmë gazetarit të gabuar K.Myftaraj dhe të gjithë gazetarëe të tjerë shqiptarë, se që nga krjimi i vendeve të shenjta të Islamit-Mekës e Medinës e deri në ditët e sotme, asnjë gazetar  në botë, nuk ka propozuar, as nuk kanë sugjeruar me shkrimet e tij, që të bombardohen Meka e Medina.
Por, ja tani, në fillim të dekadës së dytë të shekullit XXI (2015) doli një gazetar shqiptar nga Tirana (K.Myftaraj), i cili i “tejkaloi” të gjithë gazetarët e botës me propozimin  e tij  ekstremist dhe racist, duke apeluar botën, që  të “hidhen bomba atomike mbi Mekën e Medinën” kinëse për të “marrë fund” religjioni islam.
Nga doli ai farë  shejtani atesit dhe fashist, që mohon Islamin dhe Kur’anin, duke i shpifur se “janë gjeneratorë kryesorë të terrorizmit islamik”?!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...